Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)4.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g2.9g10kcal0.7g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g42kcal1.6g6g1.2g1.2g
Valittu annoskoko25g21kcal0.8g3g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.4g1.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g83kcal3.2g11.9g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959