Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)2g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g6.2g8.4kcal0.2g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Puolukka 1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g80kcal6.2g3.2g4.4g0g
Valittu annoskoko25g40kcal3.1g1.6g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.6g0.8g1.1g0g
Arvot/100g100g159kcal12.4g6.4g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667