Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl8.8g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g4.4g27kcal0.4g0.8g2.4g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.3g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton4.4g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g185kcal2.6g3g18.2g1.2g
Valittu annoskoko25g93kcal1.3g1.5g9.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g46kcal0.7g0.8g4.6g0.3g
Arvot/100g100g366kcal5.1g5.9g36g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943