Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell6.8g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g5.5g20kcal0.8g3.2g0.4g0.5g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g6.3g11kcal0.7g1.5g0.1g0.8g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)3.8g6.7kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g2.7g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g96kcal6.6g10.8g2.8g3.2g
Valittu annoskoko25g48kcal3.3g5.4g1.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.7g2.7g0.7g0.8g
Arvot/100g100g192kcal13.1g21.5g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023