Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 19g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Sipuli 4.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g24kcal1g2g1g1g
Valittu annoskoko25g12kcal0.5g1g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g49kcal2g4g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664