Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis19g21kcal4.1g0g0.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g68kcal10g0.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko25g34kcal5g0.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal2.5g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g134kcal19.8g1.2g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524