Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 7.6g10kcal1.6g0g0.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g2.7g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g4.1g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g38kcal4g3g1g0g
Valittu annoskoko25g19kcal2g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal1g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal7.9g6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308