Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.2g17kcal1.4g0g1.2g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.5g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal3.2g2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko25g22kcal1.6g1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.8g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.3g4g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929