Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g9g33kcal1.1g6.6g0.2g0.3g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g6.2g11kcal0.9g1.3g0.3g2.7g
Rypsiöljy rainbow1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g118kcal4.4g16g4.2g6g
Valittu annoskoko25g59kcal2.2g8g2.1g3g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal1.1g4g1.1g1.5g
Arvot/100g100g235kcal8.7g31.7g8.3g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330