Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g67kcal6.8g0.8g4.2g0g
Valittu annoskoko25g34kcal3.4g0.4g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.7g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g133kcal13.4g1.6g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722