Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g14g49kcal1.9g9.2g0.4g0.8g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto3.1g13kcal0.4g0g1.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Saksanpähkinä 3.1g21kcal0.5g0.1g2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g186kcal5.8g19.2g9g2.6g
Valittu annoskoko25g93kcal2.9g9.6g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna13g47kcal1.5g4.8g2.3g0.7g
Arvot/100g100g368kcal11.5g37.9g17.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278