Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g2.1g6.7kcal0.4g0.9g0.2g0.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl10g36kcal1.5g6.7g0.3g0.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.1g6.4kcal0.4g1.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g103kcal4.6g17.4g1.6g2.4g
Valittu annoskoko25g51kcal2.3g8.7g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal1.2g4.4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g203kcal9.1g34.4g3.2g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910