Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g14g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g5g19kcal1.4g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g86kcal3.6g1.2g7.2g0g
Valittu annoskoko25g43kcal1.8g0.6g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal0.9g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g171kcal7.1g2.4g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931