Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 8.3g6.5kcal1.5g0g0.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g4.2g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g36kcal4.6g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko25g18kcal2.3g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1.2g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.6g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895