Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Riisi puuroutuva 0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g48kcal2.6g3.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko25g24kcal1.3g1.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.7g0.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g96kcal5.1g7.1g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590