Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.1g7.1kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Vehnälese 0.8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g104kcal3g17.6g1.6g1.8g
Valittu annoskoko25g52kcal1.5g8.8g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal0.8g4.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g205kcal5.9g34.8g3.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383