Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Perunajauhot,rainbow5.7g18kcal0g4.6g0g0.1g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 3.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.7g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 3.3g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g113kcal1.6g23g1.2g0.6g
Valittu annoskoko25g56kcal0.8g11.5g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.4g5.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g223kcal3.2g45.5g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386