Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g4.2g5.5kcal0.8g0g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.4g11kcal0.8g0g1g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä3.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g40kcal3.4g1.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko25g20kcal1.7g0.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.9g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g80kcal6.7g2.8g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049