Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)5.6g14kcal1g0g1.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.5g4.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal2.4g1.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko25g22kcal1.2g0.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g87kcal4.8g3.2g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996