Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punajuuri 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g2.3g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys1.4g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g27kcal0.8g3.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko25g13kcal0.4g1.9g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.2g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g7.5g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162