Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.1g7.9kcal0.3g0g0.8g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton6.6g14kcal0.7g0.2g1.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 13g6.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g61kcal2.6g4.2g4g0.4g
Valittu annoskoko25g30kcal1.3g2.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.7g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal5.1g8.3g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218