Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 8.4g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 7.9g3.4kcal0g0.6g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.8g2.2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g18kcal1g2.2g0.2g1g
Valittu annoskoko25g9kcal0.5g1.1g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2g4.3g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714