Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g8.2g20kcal0.7g3.9g0.1g1g
Ketsuppi 2.2g2kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)6g11kcal1.4g0g0.5g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g2.7g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 5.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g95kcal7.2g8.8g3.2g2g
Valittu annoskoko25g48kcal3.6g4.4g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.8g2.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g188kcal14.2g17.4g6.3g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424