Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 3.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g45kcal3.4g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko25g23kcal1.7g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.9g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal6.7g6.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661