Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)2.4g8.7kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 10g13kcal1.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g5.5g15kcal0.5g2.5g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g95kcal5.2g8.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko25g48kcal2.6g4.3g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.3g2.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g188kcal10.3g17g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657