Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g29kcal1.8g1.6g1.4g1g
Valittu annoskoko25g15kcal0.9g0.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g0.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal3.5g3.1g2.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053