Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli3.1g5.6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Persilja0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g45kcal3g1.2g3.2g0g
Valittu annoskoko25g22kcal1.5g0.6g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.8g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.4g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674