Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola1.2g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g2.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g84kcal5.4g1.2g6.4g0.4g
Valittu annoskoko25g42kcal2.7g0.6g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.4g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal10.6g2.4g12.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535