Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g3.8g13kcal0.7g2.2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g3.8g6kcal0g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g91kcal5.4g6.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko26g45kcal2.7g3.1g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.4g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g178kcal10.6g12.2g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720