Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g6kcal0g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko25g3kcal0g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g13kcal0g2g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720