Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)2.8g10kcal0.4g2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)5.6g9kcal1.4g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g8.4g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 1.4g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%5.6g6.8kcal0.2g0.3g0.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g69kcal5g6.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko25g34kcal2.5g3.2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.3g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g12.6g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961