Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 6g3.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g3.3g6.7kcal0.5g0g0.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g24kcal1.2g2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g12kcal0.6g1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.4g3.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257