Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 6g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kiinankaali 4.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g12kcal0.8g1.4g0g0.4g
Valittu annoskoko26g6kcal0.4g0.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g24kcal1.6g2.7g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703