Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g12g14kcal1.7g0.8g0.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g5.6g3.7kcal0.8g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g6.3g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g61kcal5.2g2.2g3g0g
Valittu annoskoko26g31kcal2.6g1.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.3g0.6g0.8g0g
Arvot/100g100g120kcal10.2g4.3g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179