Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Puuroriisi0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%4.7g6kcal1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g24kcal2.2g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko26g12kcal1.1g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.6g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.3g3.9g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432