Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.8g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g6.2g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho (X-tra)3.1g12kcal0.4g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g104kcal6.6g7.2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko26g52kcal3.3g3.6g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal1.7g1.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.9g14.1g10.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519