Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.3g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 8.2g13kcal1.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g46kcal3.8g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko25g23kcal1.9g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g91kcal7.5g3.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258