Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl9g32kcal1.3g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g3.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g91kcal3.4g1.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko26g45kcal1.7g0.8g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal0.9g0.4g2g0.1g
Arvot/100g100g178kcal6.7g3.1g15.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940