Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow5g5kcal1g0g0.1g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.2g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1502.5g10kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g126kcal4.8g8.6g7.6g0.8g
Valittu annoskoko26g63kcal2.4g4.3g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g32kcal1.2g2.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g247kcal9.4g16.9g14.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094