Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2.6g4.8kcal0.1g0.3g0.4g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g2.3g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g2.3g15kcal0.7g0g0.9g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g1.9g2.1kcal0g0.1g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g224kcal3.2g2.2g21.6g0.2g
Valittu annoskoko26g112kcal1.6g1.1g10.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g56kcal0.8g0.6g5.4g0.1g
Arvot/100g100g436kcal6.2g4.3g42g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020