Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa3.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.3g3.8kcal0g0.1g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.5g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g54kcal3.2g1.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko26g27kcal1.6g0.9g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.8g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.3g3.5g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148