Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g12g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)1.1g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g34kcal2.2g3g1.4g0.2g
Valittu annoskoko26g17kcal1.1g1.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.6g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g67kcal4.3g5.9g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156