Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g13g18kcal2.1g0.5g0.9g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g3.3g11kcal0.8g1.6g0g0.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.9g13kcal1g1.8g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.9g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g96kcal8.2g10.2g2g1.6g
Valittu annoskoko26g48kcal4.1g5.1g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal2.1g2.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g188kcal16g19.9g3.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813