Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g13g16kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g9g12kcal2g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g1.6g3kcal0.5g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g65kcal6.2g6.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko26g32kcal3.1g3.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.6g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g126kcal12.1g12.9g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416