Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 801.9g7.6kcal1.4g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g86kcal5.8g0.4g7g0.6g
Valittu annoskoko26g43kcal2.9g0.2g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal1.5g0.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.8g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107