Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g4.9g5.5kcal1g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keräkaali, 100g10g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g26kcal2.4g1.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko26g13kcal1.2g0.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.6g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g51kcal4.7g2.4g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856