Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g11g23kcal2.2g0g1.5g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl1.1g3.1kcal0g0g0.3g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g73kcal4.6g1.4g5.2g0g
Valittu annoskoko26g37kcal2.3g0.7g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.2g0.4g1.3g0g
Arvot/100g100g143kcal9g2.7g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832