Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g17g59kcal2g11g0.4g1.5g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g173kcal4.2g22.6g6.4g3g
Valittu annoskoko26g87kcal2.1g11.3g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna13g43kcal1.1g5.7g1.6g0.8g
Arvot/100g100g339kcal8.2g44.3g12.5g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761