Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)10g14kcal1.1g0g1g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 4.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka 2.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g105kcal2.8g12.2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko25g53kcal1.4g6.1g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal0.7g3.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g207kcal5.5g24g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692