Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Broilerifilee, marinoimaton3.8g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka2.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g22kcal2.2g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko26g11kcal1.1g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.6g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal4.3g4.3g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095